Φίλε συνεργάτη...

Η εταιρεία μας Δ. Λιόσης όπως είναι γνωστό από το 1980 ασχολείται με την κατασκευή μεταλλικών και δερματίνων αξεσουάρ για μικρά ζώα. Στην πολύχρονη αυτήν πορεία με σταθερά βήματα καταφέραμε να δώσουμε μια δυναμική στην παραγωγή και τον σχεδιασμό , που μας έχει φέρει στην κορυφή της Ελληνικής αγοράς. Χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες της εγχώριας και ξένης παραγωγής, δημιουργήσαμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με εξειδίκευση στα αξεσουάρ για τον σκύλο και τη γάτα.

Σήμερα, με επιλογή των καλυτέρων ποιοτικά ειδών της διεθνούς αγοράς με ανάθεση κατασκευής και προσεγμένη επιλεκτική εισαγωγή προϊόντων , αναπτύξαμε μια ευρεία γκάμα βασικών ειδών φιλοξενίας μικρών ζώων καθώς και ειδών περιποίησης και αναψυχής με ποικιλία παιχνιδιών. Με προτεραιότητα την εργονομία αλλά και την ασφάλεια των μικρών μας φίλων και με μεγάλη προσοχή στον σωστό σχεδιασμό και την αισθητική των προϊόντων , καλύπτουμε και τις υψηλότερες απαιτήσεις του χώρου.

Η εταιρεία μας συνεχίζει σταθερά την φιλοσοφία της εξυπηρέτησης των συνεργατών της με γνώμονα το αμοιβαίο όφελος παρέχοντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Φιλικά, 

Δημήτρης Λιόσης
Πρόεδρος Δ.Σ